Descobreix els avantatges de les formacions de seguretat a Andorra

Descobreix els avantatges que ofereixen les formacions de VIPSA a la teva empresa d’una manera diferent!
A partir d’aquest 12 de setembre, estarem tots els dijous a Ràdio Valira – Cadena Pirenaica per explicar-te cada detall de les nostres formacions oficials a Andorra.

En Carles Trillo, Cap del departament de qualitat i gestió de processos, i en Manel Calvo, responsable de les formacions de VIPSA, intervindran al programa “Passeu sense trucar”, que s’emetrà cada dijous a partir de les 19h.
En aquest programa de ràdio, els nostres experts parlaran sobre tot el relacionat amb les formacions que ofereix VIPSA, incloent-hi la importància i avantatges que tenen per als treballadors i caps d’empresa. Sense dubte, una manera ideal d’invertir de cara al futur per garantir la seguretat dels treballadors i l’estalvi en el manteniment de la maquinària, gràcies a l’aprenentatge de la seva correcta manipulació i funcionament.

Si no pots escoltar el programa en directe, recorda que pots fer-ho en diferent mitjançant els podcasts publicats per Ràdio Valira – Cadena Pirenaica.

Escolta’ns a la 93.3 de la FM, tots els dijous a partir de les 19h i descobreix els detalls i els avantatges que t’ofereixen les formacions oficials, relacionades amb seguretat de VIPSA, a Andorra.

formacions seguretat andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *