CONTACTA'NS ARA!
(+376) 803 380Feiners de 9:00 a 17:00

Missió i filosofia

VIPSA és una empresa de serveis, que té la protecció i seguretat del client com a prioritat. En aquest sentit, treballem per transmetre tranquil·litat als nostres clients, vetllar per la seva seguretat i oferir-los un servei de qualitat. Per això optem per oferir una formació continuada als membres del nostre equip i fem una seleccié exigent del nostre personal.

La nostra missió

Com a empresa especialitzada en seguretat, a VIPSA ens preocupem de vetllar per la tranquil·litat dels nostres clients oferint serveis de qualitat. Per això comptem amb els mitjans més novedosos i seguim procediments d’eficàcia contrastada, incorporant les noves tendències i tecnologies del sector de la seguretat.

La nostra filosofia

Apostem per la formació continuada i una acurada selecció dels nostres recursos humans, que considerem claus per a assolir la professionalitat del personal de VIPSA. Així doncs, el nostre equip treballa diàriament amb una vocació de servei, aplicant tots els seus coneixements per tal de tractar de forma eficient els problemes en la seguretat dels clients.

En suma…

VIPSA té com a objectiu principal contribuir a la difusió i promoció, per tot el sector empresarial, dels beneficis que comporta la millora de les condicions de treball, la prevenció dels accidents, la formació i cuidar constantment de la salut dels treballadors.

Vols més informació
sobre els nostres serveis?

Un assessor es comunicarà amb tu personalment.

Descarrega el nostre dossier

Tota la informació que puguis necessitar sobre VIPSA i el nostre mètode treball.